Het hele jaar OPEN!

Compleet gerenoveerd Ook in de regen geopend! Boek snel!
Check of de baan beschikbaar is

Kartcentrum Zwolle, meer dan alleen buiten karten

Een zakelijke bijeenkomst waarin de jaarcijfers worden gepresenteerd. Met lekker eten en samen gezellig een drankje drinken. Natuurlijk ontbreken superspannende kartraces in de buitenlucht met je collega’s niet. Het kan allemaal op de enige echte buitenkartbaan in Zwolle. En er kan nog veel meer. Want Kartcentrum Zwolle is meer dan alleen buiten karten.

Karting

Weet jij jouw collega’s te verslaan met karting? Ben je de kartkoning van de zaak? En laat jij je kronen tot de bedrijfskampioen karten op onze buitenbaan? Hoe leuk en anders is dat! Bij Kartcentrum Zwolle snappen we dat. Als het gaat om bedrijfsuitjes hebben we ondernemingen echt zoveel te bieden.
Allereerst het karten natuurlijk. Op onze vernieuwde buitenbaan, want echt karten doe je buiten. Ook met je collega’s of zakenrelaties. Vanaf het terras heb je prima zicht op de kartraces. Overdekt, veilig en afgescheiden. Hapje, drankje, afgewisseld met gezelligheid, een sportieve strijd en natuurlijk karting buiten. Kan het beter?

Kartarrangementen

Bij Kartcentrum Zwolle houd je bedrijfsuitjes -feesten en ontmoet je ook zakelijke relaties. In een prachtige bosrijke omgeving en lekker in de buitenlucht. Parkeren doe je gemakkelijk en gratis. Je kunt kiezen voor de meest uiteenlopende kartarrangementen. Of je nu een kleine of een wat grotere onderneming bent. En natuurlijk kom je ook om te karten op de buitenbaan. Want echt karten doe je buiten.

Wil je eerst een zakelijk lunchoverleg en daarna samen outdoor karten? Dat kan. Of gaat het hele team meteen buitenkarten en sluit je vervolgens af met een bedrijfsborrel? Geen enkel probleem. Wie weet wil je wel de aftrap doen van een nieuw werkjaar gevolgd door meerdere katraces buiten? En wat dacht je van de combinatie karting buiten en een knallend feest? Het is allemaal mogelijk bij de enige echte buitenkartbaan van Zwolle.

Buitenkartbaan

Alle faciliteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, hebben wij bij Kartcentrum Zwolle. Gratis wifi, een geschikte vergaderruimte en prima catering. En natuurlijk een geweldige, vernieuwde en aansprekende buitenkartbaan. Informeer naar de mogelijkheden en laat je verrassen. Ga voor zakelijk succes en sportief plezier. Want Kartcentrum Zwolle is meer dan alleen buiten karten.

Alles op een rijtje:

  • Eigen vergaderzaal incl beamer mogelijk
  • Mogelijkheid tot exclusief huren van de gehele accommodatie
  • Uitgebreide arrangementen van buffetten tot barbecue’s
  • Karten op een buitenbaan
  • Mooi terras met uitzicht op de baan, waarbij ook de mogelijkheid is om deze exclusief te gebruiken door jullie
Informeer nu naar de mogelijkheden van Kartcentrum Zwolle Boek nu!