Pinksterdagen GEOPEND

Profiteer van de actie Boek snel je sessie voor de Pinksterdagen. Boek snel!
Check of de baan beschikbaar is

Daag elkaar uit en huur een kart bij Kartcentrum Zwolle

Daag elkaar uit en huur een kart bij Kartcentrum Zwolle

Het ultieme Formule 1 gevoel ervaren. De nieuwe Max Verstappen worden. De snelste coureur van het bedrijf, team of vrienden zijn. Wie wil dat nu niet? Iedere karter toch. Boek dan een huurkart en kom dan racen bij Kartcentrum Zwolle. In de buitenlucht natuurlijk, want echt karten doe je buiten.

Je kent het vast wel. Die ene vriend die zegt dat hij beschikt over de beste stuurmankunsten in een kart. Of een andere kameraad die beweert de snelste kartcoureur te zijn. En jij? Je denkt meteen aan een echte kartwedstrijd, een competitie, een uitdaging. Kortom sportief strijden en lol beleven op de buitenkartbaan van Kartcentrum Zwolle.

Hard dat ze kunnen

Buiten karten en hard dat ze kunnen

Je racet naar de website en boekt een aantal huurkarts. Dat is dé uitkomst, want net als in de Formule 1 zijn huurkarts allemaal hetzelfde. En hard dat ze kunnen! Wel zo’n 70 kilometer per uur. Dus no excuses. Iedereen heeft eerlijke kansen. Het is aan jou en jouw inzicht en vaardigheden, om als eerste afgevlagd te worden.

En wat dacht je van de kartbaan van Kartcentrum Zwolle? Helemaal nieuw asfalt, 600 meter lang en volop kans om in te halen. Je neemt het in je huurkart op tegen je concurrente, want dat zijn het, en doet er alles aan om ze te verslaan. Je benut dat ene kansje om in te halen. Stuurt net wat scherper de kombocht (bocht met hellingsgraad) in, maakt optimaal gebruik van de kerbstones en geeft vol gas als het kan. Dat is pas een spectaculair circuit en het echte kartwerk.

Grote scorebordschermen

Grote scorebordschermen

En wil je weten hoe snel je rondetijd was? Wie er aan kop ligt? En ben je benieuwd naar verloop van de race? Volg dan je eigen kartrace op de grote scorebordschermen langs de kartbaan.

Dat zie je toch allemaal letterlijk voor je bij Kartcentrum Zwolle? Samen met je vrienden, collega’s of familie. Een race om de eer, om de hoogste trede op het podium én om de nieuwe Max Verstappen te worden. Buiten karten, in een huurkart en heel veel kartplezier. En na de tijd drink je binnen of op het ruime terras van Kartcentrum Zwolle wat en bespreek je je prestatie en geniet je samen van lekker eten. Wat te denken van ons spareribsmenu in combinatie met karten? Onbeperkt spareribs eten en meerdere heats karten. Een beter dagje of avondje uit als dit bij Kartcentrum Zwolle is er toch niet?

Vol gas

Dus zien we jou straks aan de start in je supersnelle huurkart? Samen met familie, collega’s of vrienden? Klaar voor de race en dan vol gas? Het is allemaal mogelijk bij Kartcentrum Zwolle. En je weet het. Echt karten, dat doe je buiten.

Direct boeken bij Kartcentrum Zwolle. Boek nu!