Het hele jaar OPEN!

Compleet gerenoveerd Ook in de regen geopend! Boek snel!
Check of de baan beschikbaar is

Huurkart racen bij Kartcentrum Zwolle

Het echte en enige ultieme Formule 1 gevoel beleven? Dat doe jij bij Kartcentrum Zwolle, want echt karten doe je buiten. Jij wilt toch ook wedstrijden karten en meedoen om het kampioenschap? Lees dan snel verder.

Bij Kartcentrum Zwolle hebben we huurtkart races. Je kunt bij ons losse wedstrijden of kampioenschappen karten. Heb jezelf geen kart en wil je toch als een echte coureur in de Formule 1 racen? Dan kun je bij ons de beste karts huren. En hard dat ze kunnen!

Zie je het al voor je? Samen met je vrienden, collega’s of familie. Een race om de eer, om de hoogste trede op het podium én om de nieuwe Max Verstappen te worden. Buiten karten, in een huurkart en heel veel kartplezier. Een beter dagje uit is er toch niet?

Supersnelle kart

Als je er helemaal klaar voor bent, dan meld je je aan bij Kartcentrum Zwolle. Wij regelen de rest. Een helm voor je veiligheid en uiteraard een supersnelle kart die wel 75 kilometer per uur kan. En wat dacht je van de kartbaan? Helemaal nieuw asfalt, 600 meter lang en volop kans om in te halen. Dat is pas een spectaculair circuit en het echte kartwerk.

Jij wilt toch ook Max Verstappen zijn? Onze wereldkampioen Formule 1 begon ooit met karten. En dat deed hij buiten. Bij Kartcentrum Zwolle kan dat als enige in de regio ook en ben jij je eigen Max Verstappen. Je neemt het in je huurkart op tegen je concurrenten en doet er alles aan om ze te verslaan. Je benut dat ene kansje om in te halen. Stuurt net wat scherper de kombocht (bocht met hellingsgraad) in, maakt optimaal gebruik van de kerbstones en geeft vol gas als het kan.

Pitstop

Wil je weten hoe snel je rondetijd was? Wie er aan kop ligt? En ben je benieuwd naar verloop van de race? Volg dan je eigen kartrace dan op de schermen. En wist je dat er ook wedstrijden zijn waar je als team mee kunt doen. Kartcentrum Zwolle heeft namelijk ook duoraces, waarin je bij een pitstop kunt wisselen van kartcoureur. Hoe snel lukt jullie dat? Gaat jullie allergrootste tegenstander jullie nu wel of niet voorbij?

Zeg nou zelf, dat is toch de enige echte sensationele Formule 1 beleving… Bij Kartcentrum Zwolle race je er zo naar toe!

Karten doe je buiten

Zien we jou straks aan de start in je supersnelle huurkart? Samen met familie, collega’s en vrienden? Klaar voor de race en dan vol gas? Het is allemaal mogelijk bij Kartcentrum Zwolle. Van harte welkom! Bijna alles is anders bij ons, maar één ding is nog steeds hetzelfde. Echt karten, dat doe je buiten.

Direct boeken bij Kartcentrum Zwolle. Boek nu!