In de herfstvakantie open!

In de herfstvakantie open! In de herfstvakantie zijn wij alle dagen open Boek nu

Kartsummerschool

Kartcentrum Zwolle introduceert de Kart Summer School; 
Speciaal voor kids die verder willen met karten maar nog geen eigen kart hebben organiseerd Kartcentrum Zwolle een Kart Summer School. in 3 lessen en een heuse finale krijgen de kids les in alle aspecten die bij een coureur komen kijken. Van het racen op de baan, het presenteren naast de baan tot speciale race tacktieken. De cursus is juist bedoeld voor onervaren karters en wordt gegeven in een huurkart. Je hebt dus geen eigen kart nodig!

Les data:

16 aug
18 aug
23 aug
25 aug FINALE

Opzet van de lessen:
De kartlessen beginnen om 17.00uur tot 20.00uur en zijn toegankelijk voor kinderen met een minimale lengte van 140cm. Deze masterclass cursus is een kartcursus die bedoeld is voor kinderen die verder willen met karten.

Tijdens de finale op 25 augustus worden de deelnemers door een jury beoordeeld op diverse aspecten die komen kijken bij coureur worden. En, net zoals MAX is een coureur niet alleen snel op de baan, maar ook daarbuiten.  Zo wordt er naast de baan beoordeeld op, presentatie, omgang met mede coureurs en natuurlijk wie de jury kan overtuigen om hem/haar te sponsoren.

De jury zal bestaan uit een ervaren coureur, iemand uit het bedrijfsleven, een deskundige op gebied van autosport en een mystery guest.

De winnaar van de Summer school wint een wedstrijddag racen, de nummers 2 en 3 worden uitgenodigd voor een testdag met een professioneel race team.

De kartlessen worden gegeven door het team van KWM Racing. Dit team gaat ook in het najaar de kartschool verzorgen op Kartcentrum Zwolle. De ervaren instructeurs trainen de kinderen op diverse aspecten zoals ideale race lijn, inhalen, race tactiek, veiligheidsvlaggen en nog veel meer. De kartlessen worden gegeven in een huurkart, je hebt dus geen eigen kart nodig.

Schrijf je snel in! Er is maar plek voor 12 rijders!