Het hele jaar OPEN!

Compleet gerenoveerd Ook in de regen geopend! Boek snel!
Check of de baan beschikbaar is

Kartcentrum Zwolle, want echt karten doe je buiten!

Buiten karten is het echte karten

Wist je dat Max Verstappen op zijn best is als het regent? Dan weet onze Formule 1 ster snelheid en stuurmanskunst perfect te combineren. Jij kunt dat toch ook? Laat zien hoe goed je bent en race vol gas naar Kartcentrum Zwolle, want echt karten doe je buiten!

Spectaculair

Kinderfeestje op de kartbaan

Bij Kartcentrum Zwolle kun je altijd terecht. Karten met een lekker zonnetje, maar ook als het stevig waait en zelfs als het hard regent. Buiten actief zijn is belangrijker dan ooit. Hoe mooi is het dan dat je dat kan combineren met spectaculair outdoor karten net buiten Zwolle aan de Heinoseweg?

Onze karts zijn nieuw, modern en veilig. Met de beste banden en uitgerust met spatschermen. Kun jij omgaan met de weersomstandigheden? Stuur jij het beste op een nat circuit? Heb jij het in je om in te halen wanneer je vecht tegen de elementen?

Buitenlucht

Wat is het verschil tussen indoor karten en outdoor karten

Laat zien dat jij de beste en snelste karter bent bij Kartcentrum Zwolle. Je racet niet alleen tegen je vrienden, collega’s of wie dan ook. Je neemt het in de buitenlucht ook nog eens op tegen zon, wind of regen.

Jij kunt dat, jij durft dat en je doet dat. Sta je straks op het podium? Word jij als eerste afgevlagd? Kortom, heb je zin een geweldig spectaculair en sportief dagje uit?

Kom dan heel snel langs bij Kartcentrum Zwolle, want echt karten doen je buiten!

Kom dan heel snel langs bij Kartcentrum Zwolle, want echt karten doen je buiten! Boek nu!