Het hele jaar OPEN!

Compleet gerenoveerd Ook in de regen geopend! Boek snel!

Kartcentrum zwolle

In de winter van 2021 - 2022 is er hard gewerkt om de hele accomodatie te vernieuwen. Nieuw asfalt, bredere baan, nieuwe bochten, kerbstones, safteylights, groot electronisch scorebord en zelfs een rondetijd bord. De baan is 543 meter lang met vele spectaculaire bochten.
Met het rondetijd bord kun je zelfs onder het rijden zien wat voor tijden je rijdt. Hoe gaaf is dat? 

De kartbaan is geinspireerd op drie grote Formule 1 circuits. We hebben de bochtencombinatie van Interlagos (Brazillie) einde rechte stuk gebruikt. De beroemde Busstop chicane van het Belgische circuit Spa-Franchorchamps en we hebben de kombocht van ons eigen circuit Zandvoort gebruikt. 

Doordat de baan breed is, zijn er genoeg inhaal acties. Een snel gedeelte gecombineerd met een technisch gedeelte waar je jezelf goed moet positioneren om een inhaal actie einde rechte stuk te kunnen maken. En dat allemaal gecombineerd met de beste veiligheidstechnieken. Safetylights, Startlampen, kerbstones, en natuurlijk veiligheidsmaatregelen naast de baan. Ruime uitloopstroken en veiligheids banden. 

En wist je dat Kartcentrum Zwolle, de enige kartbaan die in Zwolle is goedgekeurd door de Knac Nationale Automobiel Federatie (KNAF). De KNAF is aangesloten bij de NOC*NSF en is de sportbond die in Nederland alle belangen behartigd op het gebied van Auto en kartsport. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn! 

Rijden met een eigen kart:
Kartcentrum Zwolle gaat speciale dagen organiseren voor rijders met een eigen kart. De baan is dan alleen toegankelijk voor Rocky karts, Cadett, Pro-kart en 9PK klasse. Andere karts zijn vanwege het geluid NIET toegestaan. De bewoning zit vlakbij en wij zijn al blij dat er nog gekart kan worden in Zwolle. Graag jullie begrip hiervoor.


Kartcentrum Zwolle: 
  • Lengte baan: 543 meter
  • 8 meter breedt voor de beste inhaalacties 
  • Safteylights voor de veiligheid
  • Gigantisch scorebord
  • Rondetijd bord waarop je tijdens het rijden je prestaties kunt volgen 
  • Snelste huurkarts van Zwolle 
  • Outdoor kartbaan, ook open als het regent en dan is het des te leuker! 
Rijden met een eigen kart:
Helaas is het niet mogelijk om met een kart die van jezelf is te rijden. Een kart huren is uiteraard wel mogelijk