Het hele jaar OPEN!

Compleet gerenoveerd Ook in de regen geopend! Boek snel!

Wil jij beter worden in karten? Doe dan mee met de kartschool


DEZE CURSUSSEN ZIJN GESCHIKT VOOR KINDEREN VANAF 7 JAAR EN VANAF 130 CM

De basis van de autosport is de kartsport. Bijna alle Formule 1 coureurs zijn dan ook gestart met karten. En om jou verder te helpen in de kartsport hebben wij bij Kartcentrum Zwolle speciaal een kartschool opgericht. 

Hoe werkt het?
Je zit nergens aan vast en je kan per les inschrijven. Een les duurt in totaal anderhalf uur, waarvan je ongeveer 50 minuten rijdt. De overige tijd rijdt er een andere groep en krijg je theorie uitleg. Ook kan je heel veel leren van het goed kijken naar andere coureurs. De baantijd is verschillend opgedeeld en wordt per dag ingepland door de instructeur. 
Wil je meedoen? Dan meld je je aan voor groep 2 of 3, dit is afhankelijk van je lengte. Ook al heb je veel ervaring; iedereen begint in deze groep. Na de eerste les beoordeeld de instructeur of je in een andere groep kan meedoen. Schrijf dus niet zelf in voor groep 1 tenzij dit is toegezegd door de instructeur. U kunt op locatie de betaling voldoen per pin of contant. 

De kosten zijn € 37,50 per les

De inschrijvingen gaan via KWM racing. Ook voor alle vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met KWM racing, zij zullen binnen 48 uur reactie geven, info@kwmracing.nl

Welke karts worden er gebruikt?
De karts waarmee gereden wordt zijn de RT8 karts (minimale lengte 155cm) en de kinderkarts (minimale lengte 130cm). De kartschool wordt uitsluitend verreden met huurkarts. Let goed op de lengte als je inschrijft voor een groep, het aantal kinderkarts is beperkt. 

Wie geeft er les?
Kartcentrum Zwolle is een samenwerking aangegaan met KWM Racing. KWM Racing, onder leiding van Mathieu van Renssen heeft jarenlange ervaring met de begeleiding van racetalenten en het geven van kartles. Het grote voordeel voor de rijders van de kartschool is dan ook dat er een uitgebreid vervolg traject klaar ligt om verder te gaan in de kartsport. Uiteraard verplicht het je tot niets, maar het is wel zo fijn dat de keus er is. 

Groepsindeling: 
Groep 1; Dit is de gevorderden groep, hier kan je alleen voor aanmelden na toezegging van de instructeur 
Groep 2; Dit is de groep voor rijders boven de 155cm. Hier kan je je gewoon voor opgeven 
Groep 3; Dit is de groep voor de rijders onder de 155m en minimaal 130 cm. Hier kan je je gewoon voor opgeven 

Lesdata voorjaar 2023

Zondag 15 januari
Zondag 29 januari
Zondag 12 februari
Zaterdag 25 februari
Zondag 12 maart
Zondag 26 maart
Zondag 16 april
Zondag 30 april
Zaterdag 6 mei
Zondag 4 juni
Zondag 25 juni

Inschrijven kan via KWM Racing: www.kwmracing.nl/zwolle