Het hele jaar OPEN!

Compleet gerenoveerd Ook in de regen geopend! Boek snel!
Check of de baan beschikbaar is

Kartcentrum Zwolle = Kinderfeestje Zwolle

Natuurlijk kom je bij Kartcentrum Zwolle om te karten. Maar er is nog zoveel meer te doen rond de vernieuwde kartbaan. Kinderfeestje bijvoorbeeld. Let's party!

Wie nu op de kartbaan in Zwolle komt, ziet een grote nieuwe terras naast het circuit. Met volop zicht over de outdoor kartbaan.

Feestje vieren

Bij Kartcentrum Zwolle is er veel mogelijk. Eerst een feestje vieren, de jarige in het zonnetje zetten en daarna de kartbaan op om buiten te karten? Dat kan. Of kunnen jij en je vriendjes of vriendinnetjes niet wachten om in de kart te stappen en op de nieuwe kartbaan in de buitenlucht tegen elkaar te racen? Om daarna taart eten en limonade drinken? Regelen we!

Jouw eigen kinderfeestje op de kartbaan. Hoe gaaf is dat? Aan alles is gedacht, om te beginnen de veiligheid. Je kunt niet zomaar vanuit de feestlocatie het circuit op. Bovendien krijg je voor het karten een uitgebreide veiligheidsinstructie. Helm op, nekband om en op naar de speciale kinderkarts.

Kinderkarts

Hoe gaat het in zijn werk? We kunnen bij Kartcentrum Zwolle kinderfeestjes organiseren voor minimaal 4 en maximaal 12 kinderen per feestje. In de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. De speciale kinderkarts zijn helemaal toegerust op het rijden met kinderen. Niet zoals op veel indoor kartbanen; rijden in een volwassen kart, waar je als kind niet veel raceplezier aan beleeft. Maar in een echte aparte kart die speciaal voor kinderen is ontwikkeld. De stoel, pedalen en zelfs het stuur zijn verstelbaar. Dat merk je direct tijdens het rijden. En je kart ook nog eens op het totaal nieuwe circuit van Kartcentrum Zwolle. Lekker buiten dus. Het leukste is als de zon schijnt. Maar wist je dat je ook heel goed en veilig kan karten als het wat minder mooi weer is? Je kart in speciale kinderkarts (1.30-1.50 meter). Ben je kleiner? Dan is het in verband met jouw veiligheid helaas niet mogelijk om te karten. Ben je groter, dan rijd je in een volwassen kart.

Max Verstappen

Er zijn twee races van 8 minuten op die snelle kartbaan, die helemaal voor jullie is! Er is niemand anders op het circuit. Jullie zijn allemaal een beetje Max Verstappen. Kunnen jullie er maar niet genoeg van krijgen? Een derde race bijboeken is altijd mogelijk.

Kinderfeestjes zijn doordeweeks tot 17.00 uur of op zaterdag tot 11.00 uur mogelijk en duren ongeveer 1,5 uur. Tussendoor is er tijd voor cadeautjes, taart en natuurlijk limonade. De limonade is inbegrepen in het arrangement. Willen jullie na jullie spannende kartraces gezellig eten? Dan kan dat uiteraard. We hebben een prima buitenterras en lekker eten en drinken!

Kartcentrum

Wat dacht je van een lekker kidsmeal (frites + snack en onbeperkt limonade) voor € 3,95 extra per persoon? In overleg is het exacte programma af te spreken. Wat de jarige kartfan maar wil. Die krijgt overigens ook nog een mooi presentje van ons als Kartcentrum Zwolle. Dat maakt het feestje helemaal compleet!

Reserveren kan alleen via de mail of het contactformulier op de website. Boek nu!