Het hele jaar OPEN!

Compleet gerenoveerd Ook in de regen geopend! Boek snel!
Check of de baan beschikbaar is

Knallende opening

Kartliefhebbers. Nog even en dan is het zover. Dan opent Kartcentrum Zwolle de totaal vernieuwde kartbaan. Iedereen kan dan weer buiten komen karten. Want de echte Formule 1 beleving, beleef je als buitenkarter alleen bij Kartcentrum Zwolle. Lees snel verder.

Wat is er allemaal veranderd aan de Heinoseweg net buiten Zwolle? Of kunnen we beter zeggen, wat niet? De kartbaan is een echt Formule 1 circuit geworden. Ook supernieuwsgierig geworden? Kun je niet wachten om in de snelle kart te gaan zitten en het gaspedaal in te trappen? Kom dan karten vanaf donderdag 18 februari. Want dan gaat het totaal vernieuwde Kartcentrum Zwolle knallend open!

Snelle en nieuwe kartbaan

De bestaande kartbaan ken je niet meer terug. Alles is bijna anders. Compleet nieuw asfalt, de snelle kartbaan is in totaal 543 meter lang, breder en met meer bochten. Dat betekent nog meer kans om in te halen en vol het gas erop. En maak je een foutje, dan stuur je sneller bij. Nu komt het écht aan op je tactisch race-inzicht, stuurmanskunsten en een gezond portie lef. Het beste van karting!

Hoe spectaculair is dat? Dat is toch pas het échte karten. Want écht karten, dat doe je buiten.

Max Verstappen gevoel

Bij Kartcentrum staat jouw Formule 1 beleving bovenaan. Sta jij op poleposition? Kijk je geconcentreerd naar de startlampen? Ben je snel weg? Maak je als de beste karter gebruik van de kerbstones? Op een groot digitaal scherm zie je je rondetijden. Waar en wanneer haal je in? En het allerbelangrijkste: weet je de kartrace te winnen? Wappert die zwart wit geblokte vlag als eerste voor jou?

Krijg je al het échte Formule 1 gevoel? Voel jij je al een beetje Max Verstappen? Ja toch! En dat allemaal bij Kartcentrum Zwolle. Race er snel naar toe.

Buiten de kartbaan

Ook buiten de kartbaan is alles anders. Een nieuwe entree, het gebouw is helemaal opgeknapt, er is bijgebouwd, zodat je geslaagde kinderfeestjes en bedrijfsbijeenkomsten kunt organiseren. Je hebt een afgesloten ruimte helemaal voor je eigen gezelschap.

En wat te denken van het vernieuwde terras vlak naast de kartbaan? Met een drankje of wat eten genieten van de kartraces. Ook is het gebouw waar je je helm ophaalt, je instructies krijgt en je de racespanning al voelt, helemaal vernieuwd.

Karten doe je buiten

Welkom op het totaal vernieuwde Kartcentrum Zwolle. Alles is anders, maar één ding is nog steeds hetzelfde. Weer of geen weer. Echt karten, dat doe je buiten.

Reserveren nu bij Kartcentrum Zwolle. Boek nu!