Het hele jaar OPEN!

Compleet gerenoveerd Ook in de regen geopend! Boek snel!
Check of de baan beschikbaar is

Wereldkampioen worden? Kom buiten karten bij Kartcentrum Zwolle

Max Verstappen is wereldkampioen 2021! Wat een geweldige slotrace. Inhalen in de laatste ronde en zo de allerbeste Formule 1 coureur worden. Wij hebben er bij Kartcentrum Zwolle bijna geen woorden voor. Nou eentje dan: fantastisch.

De wereldtitel is binnen. Voor Max Verstappen begon het allemaal buiten. In een kart. Want echt karten doe je buiten. Op de enige echte buitenkartbaan van Zwolle en omstreken.

Begonnen op de kartbaan

Van karten buiten tot kampioen in de Formule 1. Het kan! Max Verstappen heeft het bewezen. Hij begon als klein jochie op de kartbaan. Karten, karten en nog eens karten. Max maakte meters. Steeds sneller en beter. Altijd buiten. Als de zon scheen, als het regende, want echt karten doe je buiten. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom dan karten bij Kartcentrum Zwolle.

Geweldig dagje karten

Geef jij vol gas in jouw kart? Durf jij je tegenstander in een scherpe bocht in te halen? Weet jij ook tactisch slim te racen? Op het vernieuwde buitencircuit van Kartcentrum Zwolle kan het allemaal. Nieuw en snel asfalt, het betere bochtenwerk en ook snelle rechte stukken. Alle ingrediënten zijn in Zwolle aanwezig voor een geweldig dagje karting.

Wist jij dat Kartcentrum Zwolle steeds meer lijkt op de Formule 1? Uiteraard is er een startopstelling. Zijn alle lampen uit? Geef gas en wie ben jij als beste weg. Bij een onveilige situatie op de kartbaan wordt gebruik gemaakt van verschillende vlaggen.

En kom je net als Max Verstappen als kampioen over de finish? Dan wappert die zwart witte geblokte vlag als eerste voor jou!

Podium kartrace

Ook kun je na afloop van je kartrace op het podium staan. Leg het moment vast dat jij op de hoogste trede staat. Net als Max Verstappen. Ben jij ook een kampioen?

Daag dan je collega’s uit, race je vrienden voorbij en maak er een sportief uitje van bij Kartcentrum Zwolle. Rust je even uit van het karten? Geniet dan van ons terras. Je hebt een geweldig zicht op de kartbaan. Ondertussen zie je op de schermen de rondetijden van alle karters. Ook kun je lekker wat drinken of gezellig wat eten.

Kortom, race naar Kartcentrum Zwolle voor de echte kartbeleving. Want echt karten doe je buiten. Net als Max Verstappen.

Kijk hier om te informeren naar de mogelijkheden van Kartcentrum Zwolle Boek nu!