Pinksterdagen GEOPEND

Profiteer van de actie Boek snel je sessie voor de Pinksterdagen. Boek snel!

Kartcentrum Lelystad neemt Karba Zwolle over

Persbericht: Kartcentrum Lelystad neemt Karba Zwolle over.

Met ingang van 29 april neemt Kartcentrum Lelystad kartbaan Karba in Zwolle over.

Karba in Zwolle is één van de oudste outdoor kartbanen van Nederland.

Afgelopen maand flink is er hard gewerkt om de baan te upgraden. Er is flink geïnvesteerd in de veiligheid. Zo staan er langs de hele baan banden en zijn er kerbstones aan de binnenkant van de bochten gelegd om een extra racegevoel op te roepen.

Om aan de behoefte van zowel volwassen als kinderen te voldoen zijn er zijn nieuwe volwassen- en kinderkarts aangeschaft. Daarnaast is het ook mogelijk om in groepsverband te komen karten.

Christian Snoek, eigenaar van Kartcentrum Lelystad vertelt; “Afgelopen jaar kwam ik in contact met Jos die aangaf de kartbaan te willen verkopen. Karba is een outdoor baan, wat direct mijn interesse wekte. Daarnaast zag ik mogelijkheden vanwege het feit dat het gunstig is gelegen. Het ligt aan een doorgaande weg, de N35, vlak bij Zwolle. Het is mijn visie om binnen de huurkartsector een grote speler te worden.

Jos Kwak, eigenaar Karba; “Ik heb altijd met veel plezier de Karba gedraaid maar nu is het tijd voor een stap terug. Niet meer de constante verplichting in de weekenden en de vakanties lijkt me ook wel wat. Ik blijf bij de baan betrokken en zal de veranderingen op afstand meemaken.