MA
20
MEI
10:00 - 19:00
Tickets
DI
21
MEI
Gesloten
WO
22
MEI
10:00 - 18:00
Tickets
DO
23
MEI
10:00 - 18:00
Tickets
VR
24
MEI
10:00 - 18:00
Tickets
ZA
25
MEI
10:00 - 18:00
Tickets
ZO
26
MEI
10:00 - 18:00
Tickets
Tickets

Kartcentrum Zwolle; Trotse sponsor van Stichting de Knuffelkonijnen

26-04-2023
Kartcentrum Zwolle; Trotse sponsor van Stichting de Knuffelkonijnen

Kartcentrum Zwolle en Stichting Knuffelkonijntjes blijven elkaar omarmen

ZWOLLE – Kartcentrum Zwolle en de Stichting De Knuffelkonijntjes zetten hun samenwerking na een jaar voort. Onlangs bezorgde eigenaar Christian Snoek van Kartcentrum Zwolle wederom een aantal zieke kinderen en dementerende ouderen een onvergetelijke ontmoeting met dieren. Ook kregen ze allemaal het boek ‘Een tweede leven met Formule 1’ van Olav Mol.

Toen het Kartcentrum Zwolle, ook bekend als Karba Zwolle, goed geland was in Zwolle, wilde Snoek nog meer lokaal betrokken te zijn en ging hij op zoek naar een aansprekend sponsordoel in Zwolle. Hij zocht én vond Stichting De Knuffelkonijntjes en raakte onder de indruk. “Het is een geweldig initiatief voor zieke kinderen en demente ouderen. Ook gaan ze heel verantwoord met de dieren. Echt alles klopt gewoon. Dat was een jaar geleden zo en is nog steeds zo. Daarom verlengen we met heel veel plezier de samenwerking.”

Motto;

Ook René te Wierik is als voorzitter van de stichting die aan de Hogekampsweg zit, enorm te spreken over wat Kartcentrum Zwolle allemaal doet. “Ons motto is even je zorgen, ziekte en eenzaamheid vergeten door het knuffelen met onze knuffelkonijnen. Daarbij gaat het om ernstig zieke kinderen, die terminaal zijn, (dementerende) ouderen en kinderen van zieke ouders of die hun vader of moeder verloren hebben. Maar wij zijn er ook voor oudere mensen uit de buurt en buurtbewoners met kinderen.”
“Wij willen ze allemaal heel graag een onvergetelijke dag bezorgen, waarbij ons uitgangspunt altijd is dat de dieren er ook plezier in moeten hebben. Christian van Kartcentrum Zwolle maakt dat mogelijk.”

Voor meer informatie over de Stichting De Knuffelkonijntjes: www.hetknuffelkonijn.nl en meer info over de kartbaan Zwolle: www.kartcentrumzwolle.nl.

Rectangle 62 v2

Ons motto is even je zorgen, ziekte en eenzaamheid vergeten door het knuffelen met onze knuffelkonijnen. Daarbij gaat het om ernstig zieke kinderen, die terminaal zijn, (dementerende) ouderen en kinderen van zieke ouders of die hun vader of moeder verloren hebben. Maar wij zijn er ook voor oudere mensen uit de buurt en buurtbewoners met kinderen. Aldus Rene ter Wierik