MO
22
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
TU
23
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
WE
24
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
TH
25
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
FR
26
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
SA
27
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
SU
28
JUL
10:00 - 18:00
Tickets
Tickets

BEDRIJFSUITJE KARTEN Zwolle - ULTIEME RACE-ERVARING VOOR GROEPEN

Op zoek naar een spannend en uniek bedrijfsuitje? Karten is de perfecte activiteit! Of het nu gaat om teambuilding met collega's of een informeel samenzijn met zakenpartners, onze speciaal ontworpen kart-arrangementen voor groepen bieden de ultieme race-ervaring. Elk jaar komen veel bedrijven uit Flevoland en omstreken een bedrijfsuitje vieren bij ons op de kartbaan in Lelystad.

Wij zijn natuurlijk ook de enige kartbaan in Flevoland en daarom de ideale plek voor een bedrijfsuitje! Een leuke activiteit om te doen tijdens een bedrijfsuitje is natuurlijk karten! Waarom? Omdat je als groep collega's actief bezig bent en na afloop natuurlijk veel tegen elkaar te vertellen hebt. Het karten als bedrijfsuitje zorgt er dan ook voor dat het team meer naar elkaar toe groeit en natuurlijk lekker actief bezig is.

Je kan bij Kartcentrum Lelystad al een bedrijfsuitje organiseren vanaf 7 personen. Zo kunnen de kleinere bedrijven ook bij ons terecht. Zijn jullie een groot bedrijf? Zelfs tot 200 personen kunnen wij kwijt op onze outdoor kartbaan!

 

Voordelen van Karten bij Ons: Beleef het echte racegevoel en ga de uitdaging aan om als winnaar over de finish te komen. Specifieke arrangementen voor groepen, al mogelijk vanaf 7 tot 400 deelnemers. Mogelijkheid tot exclusieve afhuur van de locatie voor een persoonlijke touch aan jouw bedrijfsuitje. Na de adrenaline van het racen, is het tijd voor ontspanning en lekker eten.

Wij bieden diverse eetopties aan: Heerlijke BBQ-pakketten voor de liefhebbers. Smakelijke plate saté gerechten en diverse buffetten voor een complete maaltijd. Voor een snelle hap, neem een kijkje in ons clubrestaurant en kies uit onze fastfood-menukaart. Plan jouw bedrijfsuitje bij ons en ervaar een onvergetelijke dag vol snelheid en plezier!

Neem nu contact op om jouw kart-arrangement te boeken.

Groepen van 12 tot 24 personen

Al vanaf 12 personen kan je alleen met je eigen groep de baan op. Zijn jullie met minder dan 12 personen? Dan ben je uiteraard ook gewoon welkom, huur dan een kart. 

Elk arrangement start met een vrije training van 10 minuten. Tijdens deze training kan je de baan leren kennen om je zo optimaal voor te bereiden op de race. Daarna start de race. Jullie starten als groep bij de startlampen en rijden alleen met jullie eigen groep op de baan.

Reservation

Thank you for your interest in our packages at Kartcentrum Zwolle! Please fill in the information below and we will contact you as soon as possible!

Groepen meer dan 24 personen

Zijn jullie met meer dan 24 personen? Rij dan een uitdagende estafette race. Elk team bestaat uit een aantal rijders die elke pitstop wisselen van rijder. Ben je net klaar met rijden? Dan bekijk je de verrichtingen van je teamgenoten op het gigantische score bord. Wanneer plan jij de volgende strategische pitstop en maak je die mooie undercut? Voordeel van dit soort estafette races is dat iedereen lange tijd betrokken blijft bij het racen en ook strategisch moet nadenken over wanneer welke wissel gemaakt wordt. 

Reservation

Thank you for your interest in our packages at Kartcentrum Zwolle! Please fill in the information below and we will contact you as soon as possible!

Karten in groepsverband

karba-recreatiecentrum.jpg
karba.jpg
kartbaan-zwolle.jpg
Karten-in-zwolle.jpg
racen-in-zwolle.jpg